Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا ناظم‌زاده روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هرگونه تصمیم‌گیری برای بازگشایی حضوری یا غیرحضوری مدارس و تحصیل ۸۵۷ هزار و ۴۳۵ دانش آموز در  پنج هزار و ۳۵۴  واحد آموزشی در استان در ۱۵ شهریور با اولویت قراردادن دانش‌آموز سالم نسبت به دانش‌آموز عالم صورت می‌گیرد ؛ براین اساس به تمامی نواحی و مناطق اعلام شده که در روزهای آینده با استعلام از فرمانداری‌ها آخرین وضعیت شهرستان‌ را اخذ کنند و براساس رنگ‌بندی وزارت بهداشت برای شیوه بازگشایی مدارس تصمیم نهایی بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس پروژه مهر اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان افزود:  همچنین براساس رنگ بندی وزارت بهداشت در وضعیت زرد، دانش‌آموزان براساس تصمیم مدیر، شورای مدرسه، وضعیت فیزیکی و تعداد جمعیت کلاس‌ها گروه‌بندی و  در قالب روزهای زوج و فرد یا هفتگی در مدرسه حاضر می‌شوند.

محمدرضا ناظم زاده افزود: والدین هیچ گونه نگرانی بابت وضعیت بهداشتی مدارس در صورت شرایط سفید و زرد را نداشته باشند زیرا تجربه خوب برگزاری امتحانات پایه نهم و دوازدهم نشان داد که تمامی مدارس دستورالعمل‌های بهداشتی را به بهترین نحو رعایت می‌کنند و نظارت‌های لازم نیز از سوی مراکز بهداشت صورت می‌گیرد.

وی همچنین هرگونه تصمیم‌گیری بابت حضور یا عدم حضور معلمان را بسته به تصمیم مدیران مدارس و امکانات و زیرساخت‌های آموزش مجازی در مدارس عنوان کرد و گفت: به هر شکل ممکن آموزش‌ها با بهترین کیفیت و با نظارت بیشتر به دانش‌آموزان ارائه خواهد شد.

کمبود نیروی انسانی در سال تحصیلی جدید با سربازمعلم و حق‌التدریسی‌ها رفع می‌شود

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش اصفهان درباره آخرین وضعیت ساماندهی نیروی انسانی  برای ورود به سال تحصیلی جدید گفت: امسال دستکم ۱۳۰ سرباز معلم که دوره‌های آموزشی و ضمن خدمت را گذرانده‌اند وارد  نظام آموزشی شوند که ۱۰۰ نفر از این تعداد در  آموزش ابتدایی و ۳۰ نفر در حوزه فنی و متوسطه مشغول تدریس خواهند شد.

غلامحسن سخایی در گفت و گو با ایرنا افزود: بالغ بر ۲ هزار نیروی حق‌التدریس که از سال گذشته با آموزش و پرورش همکاری کرده‌اند امسال نیز به کار خود ادامه می‌دهند و در کنار ۴۹ هزار و ۴۰۰ نفر نیز نیروی رسمی، قراردادی و آزمایشی و حدود سه هزار و ۴۰۰ نیروی خرید خدمات کمبود نیروی انسانی را در سال تحصیلی جدید رفع می‌کنند.

وی همچنین با توجه به بازنشسته شدن حدود چهار هزار نفر از فرهنگیان استان اصفهان گفت: همچنین برای رفع کمبود نیروی انسانی دستکم ۲ هزار نفر از آنها برای سال تحصیلی جدید بکارگیری می‌شوند.

سال تحصیلی گذشته بیش از ۹۰۰ هزار دانش‌آموز در بالغ بر پنج هزار واحد آموزشی به تحصیل پرداختند.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا بازگشایی مدارس اصفهان پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا بازگشایی مدارس اصفهان مدارس ویروس کرونا بازگشایی مدارس اصفهان سال تحصیلی جدید نیروی انسانی دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۷۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟